Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je het hebt over de nieuwste trends op het gebied van fashion, dan heb je het niet alleen over stijl, sfeer of bepaalde belangrijke key items. Kleur is namelijk minstens zo belangrijk! Minimalisme met als belangrijkste kleur wit geeft namelijk een heel ander gevoel dan wanneer we in het minimalistisch zwart gekleed gaan. En met het aankomende seizoen dat ongeduldig op ons staat te wachten wordt het tijd dat we de belangrijkste kleuren van herfst en winter 2015/2016 eens voor je op een rijtje zetten. 

Het belooft een kleurrijke boel te worden! Zo zien we naast het vertrouwde zwart en wit zachte pastelkleuren, met als belangrijkste pasteltint zacht roze, kunnen we een statement maken in het oranje, paars of metallic zilver en wordt de basis gevormd door kleuren zoals grijs en bruin. Met één, of meerdere, van deze kleuren in je kast zit jij het aankomende seizoen helemaal gebakken. 

Donkerblauw, wit, oranje, grijs, roze, zilver, paars, pastel en bruin

Bron: http://www.fashionchick.nl/

zie ook: KIMAGESTYLE bestaat alweer 5 jaar! Vier je het met ons mee?


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.