DIT IS DE NIEUWE K3!

We hebben een nieuwe K3! Na een maandenlange zoektocht hebben Hanne, Klaasje en Marthe vanavond tijdens een spectaculaire finale de meeste stemmen gekregen. Vanaf nu gaat hun leven compleet veranderen en maken zij opeens deel uit van de populairste meidengroep van de lage landen. De emoties liepen heel hoog op vanavond.

Karen Damen, Kristel Verbeke en de Josje Huisman droegen elk zelf het stokje over aan hun opvolgsters, waarna ze een uitgebreid, emotioneel dankwoord deden. De nieuwe K3 mocht na de uitslag meteen het nummer 10.000 Luchtballonen zingen.

De NederlandseJindra,Klaasje en Lisa en de Belgische Hanne, Lauren en Marthe streden vanavond in de spannende live finale voor een plekje in de nieuwe K3. De show begon met een laatste live televisieoptreden van Karen, Kristel en Josje als K3, waarbij Gert Verhulst het niet droog kon houden.

Na dit optreden streden de kandidaten tegen hun rechtstreekse tegenstander in een muzikale battle. Vervolgens werden de acht mogelijke combinaties voorgesteld aan de kijker in een flitsende medley van K3-hits. De overgebleven vijf combinaties zongen een gloednieuw K3-nummer en uiteindelijk werden Hanne, Klaasje en Marthe gekozen als nieuwe leden van K3.

Bron: http://www.show.nl/showflits/2015/nieuwe-k3-bekend/

Zie ook: 5 FEESTMAKE-UP MUSTHAVES: Wil je ook shinen in de december maand?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy