• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  kledingadvies stilettovoet
  Bitrebels.com vraagt zich af of een 'stilettovoet' de droom is van elke vrouw

  Heel wat vrouwen hebben een schoonheidsideaal voor ogen, dat ze koste wat het kost willen bereiken. Ze zoeken dan ook hun toevlucht in de plastische chirurgie en gaan daar steeds verder in. De website 'Bit Rebels' hekelt dat probleem en vraagt zich af of de 'stilettovoet' tegenwoordig de droom van elke vrouw is.
  Het is typisch menselijk dat we nooit tevreden zijn met wat we bereiken. Daarom blijven we bezig met het aanpassen, verfijnen en perfectioneren van alles wat beter kan worden handig om dan een kledingadvies te nemen, maar het geldt ook voor het menselijke lichaam.
  Wil je een kledingadvies in Utrecht?


  Lichaam
  Bit Rebels heeft zijn bedenkingen bij de huidige plastische chirurgie en vraagt zich - terecht - af wat het volgende zal zijn. Ze zagen al zoveel mensen die hun eigen lichaam letterlijk omvormen in iets 'onaards', dus waarom zou de 'stilettovoet' dan niet de volgende trend zijn?
  Wil je een kledingadvies in Utrecht?

  Pijn
  Wij vragen ons eerder af waarom wel. Want wie wil nu een naaldhak laten inbouwen in zijn voet? Mooi is het zeker niet, eerder onnatuurlijk en afstotelijk. En praktisch is het ook al niet, want iedereen weet dat stiletto's ons pijnlijke voeten bezorgen. Hoe zou dat dan zijn als je voet zelf een stiletto is? We willen het niet weten.
  Wil je een kledingadvies in Utrecht?

  Kledingadvies qua schoenen?
  Daarnaast wordt het met zo'n voet natuurlijk ook onmogelijk om schoenen en kousen te kopen. Je voet wordt zelf als het ware je schoen, waardoor je verplicht bent om op blote voeten rond te lopen. Valt een kledingadvies voor schoenen en het plezier van schoenen kiezen dan helemaal weg? Of zouden ze ook schoenen creëren waar je stilettohak in past? En hoe zit het bijvoorbeeld met sporten? Moeten we dan hardlopen op onze hakken?
  Wil je een kledingadvies in Utrecht?

  Onze conclusie is duidelijk: de stilettovoet is niét de droom van elke vrouw. Maar wat vind jij ervan? Denk je dat een ingebouwde naaldhak binnenkort ook echt zal kunnen?

  Bron: hnl 17/10/11

  Wil je een kledingadvies in Utrecht?

   

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.