• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Bruidsmake-up Utrecht: Waarvoor dienen bruidsmeisjes en jonkers als je gaat trouwen?

  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?


  Bruidsmeisjes waren al heel vroeg bij de huwelijksplechtigheid betrokken, al moet daar wel bij gezegd worden dat de taak van deze meisjes door de eeuwen heen wel heel erg veranderd is. Wil je een gratis bruid proef make-up in Utrecht?
  Vroeger geloofden mensen dat boze geesten tijdens de huwelijksplechtigheid het op de bruid gemunt hadden. Om die geesten dan in de war te brengen, werden bruidsmeisjes ingezet die veel op de bruid deed lijken.


  Tegenwoordig helpen de bruidsmeisjes de bruid bij de voorbereidingen van het huwelijksfeest, zo organiseren ze haar vrijgezellenavond en assisteren ze haar als zij zich klaarmaakt voor de plechtigheid.

  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

  Een traditionele bruid laat zich bijstaan door minstens 2 en maximum 8 bruidsmeisjes. Bruidsmeisjes zijn niet getrouwd. Als een vrouw voor de tweede maal trouwt, mag zij niet meer door bruidsmeisjes geholpen worden. Ze wordt dan geholpen door een bruidsdame....
  In tegenstelling tot de bruidsmeisjes mag de bruidsdame wel getrouwd zijn.
  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?


  De bruidegom kiest zijn bruidsjonkers pas nadat het aantal bruidsmeisjes bekend is. Want er moeten namelijk evenveel bruidsjonkers als bruidsmeisjes. Net als de bruidsmeisjes zijn ook de bruidsjonkers niet getrouwd. Verder is ook hun takenpakket ongeveer gelijk: de bruidsjonkers zijn tijdens de aanloop naar het huwelijk en op de trouwdag zelf een steun en toeverlaat voor de bruidegom en helpen hem met een hoop praktische dingen. Ook de organisatie van de vrijgezellenavond hebben zij volledig in handen.
  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

  Posted in Archief TrouwenNieuws

  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.