• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Bruidsmake-up Utrecht:Bruidstaart

  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

  De bruidstaart wordt steeds meer populair felgekleurde taarten met echte bloemen versierd zelfs eetbare bloemen. De rijke tradities rond de bruidstaart stammen uit de westerse wereld. Er bestaan veel tradities rondom de bruidstaart, maar zoals met alles worden de tradities gemoderniseerd. Vroeger was de bruidstaart bedoeld als dessert, en stond in het teken van geluk en vruchtbaarheid. Nu kan hij op ieder moment worden aangesneden. Bruid en bruidegom snijden de taart samen aan ten teken van verbondenheid.
  De cake cups gaan het steeds meer maken hier, vindt je een bruidstaart te duur of te saai, en kies je gewoon voor iets trendy, dan moet je zeker aan de cake cups denken. Ze zijn in iedere kleur en thema te maken.

  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?


  De opbouw van de taart
  De eerste bruidstaarten bestonden uit opeen gestapelde cake en koeken die waren meegenomen door familie en vrienden. Het bruidspaar moest dan over de taart heen elkaar een kus geven. Wanneer de taart bleef staan,dan zat het verder wel goed met het huwelijk. Pas later kwamen de etagetaarten zodat het geheel steviger stond en het ook makkelijker was om de taart aan te snijden en te verdelen.
  Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om naast de bruidstaart ook te kiezen voor een champagnebuffet of een chocoladefontijn.

  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?


  Ook steeds meer wordt er gekozen voor een ijsbruidstaart, deze wordt dan meestal met de familieleden aangesneden na het diner.Je kan de bruidstaart binnen laten dragen met mooie toepassende muziek, en wat vuurwerk op de taart. Heb je een restaurant of partycentrum waar op de dansvloer ook een mooie lichtshow is, kan je met de eigenaar bespreken of ze daar de bruidstaart willen presenteren, met koudvuur vuurwerk en natuurlijk een spetterende lichtshow.

  Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.