Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bruidsmake-up Utrecht :Tips Meenemen bij ondertrouw in u gemeente

Bepaling van de kosten van de huwelijksvoltrekking, (de hoogte van dit bedrag is onder andere afhankelijk van de gekozen dag en tijd)

Welke akten u moet laten zien, hangt af van uw situatie. Verplicht is in ieder geval:
een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)
een afschrift van uw geboorteakte; die kunt u aanvragen in de gemeente waar u geboren bent
een uittreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie persoonsgegevens (GBA); hierop staan uw nationaliteit en burgerlijke staat vermeld

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?


Als u eerder getrouwd bent geweest of een geregistreerd partnerschap heeft gesloten, neemt u mee:

Een bewijs van beëindiging van een vorig huwelijk of partnerschapregistratie (bijvoorbeeld een afschrift van de echtscheidingsakte, de akte van partnerschapregistratie of een afschrift van de overlijdensakte).

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Bent u in het buitenland geboren of bezit u niet de Nederlandse nationaliteit? Dan moet u nog een aantal andere akten meenemen. Dat zijn:

een afschrift van de geboorteakte voorzien van vertaling en eventueel legalisatie, verificatie of apostille (=waarborgstempel)
een verklaring van de (laatste) woonplaats buiten Nederland
M46 verklaring van de vreemdelingendienst Vreemdelingen met een verblijfsdocument voor onbepaalde tijd hoeven geen M 46 te overleggen. Het gaat dan om een reguliere vergunning voor onbepaalde tijd (document II) of een asielvergunning voor onbepaalde tijd (document IV). Ook EU-onderdanen hoeven geen M 46 document aan te vragen. Indien twee vreemdelingen zich gelijktijdig vestigen en melden gehuwd te zijn, moet ook een M 46 worden opgevraagd.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Bron: www.trouwen-bruiloft.nl