Bruidsmake-up Utrecht: Proefmake-up

Bruidsmake-up Utrecht: Proefmake-up

Als je een goede visagist gevonden hebt, is het tijd voor de proefmake-up. Een goed moment hiervoor is een week of 6 voor de bruiloft, maar eerder of later kan natuurlijk ook.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

En hoewel bruidsmake-up over het algemeen vrij 'natural' is, klinkt het maken een proefmake-up makkelijker dan het is. Vergeet niet dat iedereen anders is met een ander uiterlijk, andere make-up gewoontes en een andere stijl. Ook het seizoen kan van invloed zijn op de make-upkleuren.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?
Spreek je wensen uit wat betreft kleuren en accenten, maar luister ook naar het advies van de visagist. Je zult het niet geloven, maar hij of zij heeft er namelijk verstand van! Neem een foto of een stukje stof van je jurk mee, zodat de visagist hier rekening mee kan houden bij het kiezen van de kleuren.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

De visagist zal veel aandacht besteden aan de foundation, de juiste kleur is namelijk essentieel. Daarnaast zal de visagist ruim de tijd nemen voor het experimenteren met kleuren en vormen. In goed overleg bepalen jullie welke onderdelen extra geaccentueerd gaan worden. Uitgangspunt hierbij is dat je óf je mond óf je ogen accentueert. Nooit beiden.
Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Pas wanneer jullie allebei tevreden zijn, zal de visagist vaak een foto maken van de definitieve bruidsmake-up, zodat deze gebruikt kan worden als voorbeeld op de grote dag.
Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Het belangrijkste wat we je bij het bepalen van de bruidsmake-up mee kunnen geven is: blijf jezelf! Je mag best wat meer make-up dragen dan normaal, maar je wilt niet dat je aanstaande je op de grote dag niet meer herkent. De bruidsmake-up moet niet teveel opvallen, maar juist zorgen voor een mooie overgang tussen de bruidsjurk en het bruidskapsel.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy