Bruidsmake-up Utrecht :Make-up belangrijker dan ontbijt

Make-up belangrijker dan ontbijt

AMSTERDAM - Onderzoeksbureau Harris Interactive heeft onderzoek verricht onder 1.018 vrouwen boven de 18 jaar betreffende make-up. Hieruit bleek dat vooral een goed uitziende huid belangrijk gevonden wordt.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

In de enquête werden vrouwen gevraagd naar hun relatie met cosmetica. Het merendeel van de dames antwoordde dat een goed uitziende huid het allerbelangrijkste is bij het aanbrengen van make-up.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Aan de vrouwen werd daarnaast voorgelegd welk cosmeticaproduct ze zouden kiezen als ze er maar één mochten houden. Het overgrote deel van de dames, namelijk 58 procent, koos voor een make-upproduct dat de huid er gaaf laat uitzien, zoals een foundation of een gezichtspoeder.?

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Mooie huid

Bijna driekwart van de respondenten zegt zelfs extraatjes op te willen geven, zoals het eten van chocolade, in ruil voor een jaar lang een mooie huid.

Ook zouden veel vrouwen hun kop koffie in de ochtend graag laten staan voor een beetje lipgloss, en maar liefst 42 procent van de ondervraagden zegt het ontbijt te willen overslaan als ze de keuze moesten maken tussen de ochtendmaaltijd en make-up.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

"Vrouwen beginnen eindelijk te begrijpen wat vele make-up experts allang weten, en dat is dat een mooie huid essentieel is om er goed uit te kunnen zien. Als de huid er gaaf uitziet, dan zal alles beter staan", zegt make-up expert van de sterren Amy Oreasman tegen Stylelist.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

bron: www.nu.nl

Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.