Bruidsmake-up Utrecht: De perfecte trouwjurk hoe vind je die?

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk de perfecte trouwjurk. En of je nu kiest voor een over the top Sissy-jurk of een eenvoudige japon zonder tierelantijn, er zijn een aantal algemene uitgangspunten waar je als aanstaande bruid rekening mee kunt houden bij het kiezen van jouw trouwjurk. Je leest ze allemaal in dit artikel.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Het belangrijkste om te onthouden is dat jij je lekker moet voelen in de jurk. Kies daarom altijd voor een trouwjurk die echt bij je past. Houdt hierbij niet alleen rekening met je smaak, maar ook met je figuur. Bij weinig boezem is een diep decolleté bijvoorbeeld niet aan te raden, evenals een kortere rok bij stevige benen. Houd ook rekening met kleuren die bij je passen (bij de een staat ivoor namelijk prachtig, terwijl deze kleur een ander flets kan maken). Laat je hier goed over adviseren.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Neem bij het passen van de trouwjurk ook altijd iemand mee die je goed kent. Van je moeder, zus of bijvoorbeeld goeie vriendinnen weet je dat ze altijd een eerlijk advies zullen geven. Blikken zeggen genoeg!

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?
Neem ook ruim de tijd voor het kiezen van de juiste trouwjurk. Vaak hangt er maar één exemplaar van een jurk in de winkel en moet deze besteld worden in de juiste kleur en de juiste maat. Ook moeten er vaak nog aanpassingen gedaan worden. Omdat een jurk niet zo één-twee-drie gekozen is én de levertijden op kunnen lopen tot een aantal maanden is het verstandig zo’n 9 tot 6 maanden voor de bruiloft al te beginnen met het kiezen van de trouwjurk.

Veel plezier en onthoud: Je weet het wanneer je hem aan hebt!

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy