De prijzen van een bruidsmake-up kunnen nogal variëren. Waar dit doorkomt?

Het aantal visagistes is in de afgelopen jaren flink gestegen door de opkomst van YouTube filmpjes. Niet iedere visagiste is dan ook professioneel en heeft ervaring en kennis van producten.

De prijzen hebben te maken met:

  • Kwaliteit van de make-up
  • Ervaring
  • Expertise
  • Uurtarief
  • Hobby of een bedrijf

Wil jij haar en make up aan huis op je bruiloft?

Bruidsmake-up prijzen

De bruidsmake up prijzen die ik hanteer zijn prijzen aan de hand van een pakket prijs. Dit vind ik fijn omdat ik wil dat mensen niet achteraf vastzitten aan extra kosten. Natuurlijk kun je extra accessoires of make-up erbij kopen en dit is dan ook een keuze.

Voor een make-up en haarstyling pakket vraag ik in 2023 € 449,00 en voor de proefsessie € 158,00.

De uren en producten die in de prijs zijn verrekend komen net uit.

Ik ga voor kwaliteit en voor rust voor de bruiden op hun dag en daarom wil ik ook het beste. Ik heb ruime keuze uit kleuren en producten en kijk per persoon wat het beste past.

Wil jij haar en make up aan huis op je bruiloft?

Haarstyling en make-up

Na een aantal jaren alleen bruidsmake up aan te bieden kreeg ik zoveel vraag naar haarstyling dat ik dit ook ben gaan leren. Nu is ook echt mijn passie om haren mooi en glanzend in model te maken. Super leuk dus dat ik dit kan combineren. Omdat ik al 12 jaar ervaring heb kies ik er dan ook voor om alleen bruiden te helpen die het beide willen op hun dag. Make-up en haarstyling op locatie.

Wil jij haar en make up aan huis op je bruiloft?

Bruidsgasten stylen

Bruidsgasten zoals moeder, schoonmoeder, zus of beste vriendin style ik ook graag op je bruidsdag. Ik zeg altijd dat de bruid het belangrijkste is en daarom wil ik ook genoeg tijd voor je hebben. Meestal reken ik 2 a 2,5 uur op je dag aan jou! De bruid. Daarna kan ik kijken of ik ook nog tijd heb voor de gasten of overleg even met mij dan kunnen we dit goed plannen. Voor bruidsgasten heb ik een service tarief en ben ik ook minder lang mee bezig. Ik kan in 30 minuten een mooi bruidsgasten kapsel maken die bij diegene past en in een half uur een mooie makeup look aanbrengen.

Weet je niet of je het goed kunt plannen met de gasten die ook gestyled willen worden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan kunnen we dat samen overleggen.

Wil jij haar en make up aan huis op je bruiloft?

Contact

Wil jij iets vragen?
 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.