Bruidsmake-up Utrecht: bruidsmake-up en beauty

Bruidsmake-up Utrecht: bruidsmake-up en beauty

Op je eigen bruiloft wil je natuurlijk het stralende middelpunt zijn door er op je best uit te zien. Waarschijnlijk zul je puur van geluk al stralen en het klopt dat echte schoonheid van binnenuit komt, maar de natuur een paar handjes helpen kan nooit kwaad.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

Of het nu gaat om een stralende huid en bruidsmake-up / visagie, prachtige bruidsnagels of een spectaculair bruidskapsel: met een goede voorbereiding en de juiste verzorging zul jij je absoluut de prinses op het bal voelen.
Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

 

Van schoonheidsbehandelingen maanden van tevoren tot de visagist die bij je thuis komt op de dag zelf.

Wil je een proef bruidsmake-up in Utrecht?

 

Bron: http://www.trouweninderegio.nl 

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy