Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bruidsmake-up aan huis : Vrouwen geven 115.000 euro uit aan make-up

AMSTERDAM - Vrouwen geven gedurende hun hele leven in totaal 115.000 euro uit aan make-up. Zij besteden tussen hun 16e en 65e bijna 45 euro per week aan make-up.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Dit blijkt uit onderzoek van een cosmeticamerk onder 2.200 Britse vrouwen.

Twee derde van de ondervraagden zegt dat het meer dan 570 euro kost om haar make-upcollectie te vervangen en volgens 10 procent kost dat 800 euro. Make-upcollecties bevatten gemiddeld 54 producten.
Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Mannen of make-up

De meeste vrouwen hebben ongeveer zestien producten in hun handtas en 38 producten thuis. 61 procent van de vrouwen zegt dat ze liever make-up shopt, dan dat ze dineert met haar vriend. De helft van de vrouwen verkiest bovendien het dumpen van haar vriend boven een leven zonder make-up, zo meldt Daily Mail.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Waarde make-up tas

De waarde van een gemiddelde make-up tas is 150 euro. 56 procent van de deelnemers zou zonder pardon 23 tot 34 euro uitgeven aan een mascara. Het goedkoopste product in een make-uptas is lipgloss. Het duurste product is meestal de make-uptas zelf, die vaak tussen de 85 en 115 euro kostte.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Bron: www.nu.nl

 


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.