• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Bruidsmake-up aan huis : Reinigen van make up kwasten

  Bruidsmake-up aan huis : Reinigen van make up kwasten

  Je make-up kwasten hebben af en toe een mild reinigingsbadje nodig. Huidvet en make-up resten nestelen zich gemakkelijk in de borstelharen en ook bacteriën vinden er een goede voedingsbodem. Dat kan niet alleen het opbrengen van de make-up bemoeilijken, maar ook een schadelijke invloed hebben op de producten zelf.
  Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

  Penselen, kwasten, maar ook sponsjes verdragen heel goed een beetje schuim. Giet een beetje shampoo of milde zeep gewoon in je hand en schuim die op met het penseel. Dit herhalen totdat het schuim niet meer verkleurt. Druk vervolgens het overtollige vocht er voorzichtig uit en schud het penseel kort met de hand, zodat het weer in vorm komt.

  Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

  Droog het penseel staande, zodat de lucht er van alle kanten bij kan. Als het vocht zich ophoopt doordat het penseel bijvoorbeeld op een handdoek ligt, kunnen er zich bacteriën in nestelen. Laat penselen, ook als ze geen houten handvat hebben, niet te lang in water liggen, want dan lost de lijm op en laten de haren los.

  Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

  Om poederkwasten schoon te maken, deze eveneens goed opschuimen. Vervolgens uitspoelen en aan de lucht drogen. Gun veel gebruikte poederkwasten eenmaal per week een schuimbadje! Een pasgewassen kwast neemt niet alleen makkelijker poeder op, maar verdeelt de poeder ook gelijkmatiger op de huid. Heeft zich op het poedersteentje toch eenmaal een spekkige laagje gevormd, dan kan dit met een mes licht afgekrabd worden.

  Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

  Bijzonder gevoelig voor bacteriën en schimmels zijn sponsjes waarmee foundation wordt opgebracht. Daarom dient zo'n sponsje na elk gebruik onder warm stromend water te worden uitgespoeld, goed uitgeknepen en gedroogd. Leg het niet op de verwarming, want dan wordt het materiaal brokkelig. Echt schoon worden sponsjes in de wasmachine bij 30 tot 40 graden.

  Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

  Wimperborsteltjes en -kammetjes verlangen ook regelmatig een warm bad. Met een schoon borsteltje worden de wimperhaartjes veel beter van elkaar gescheiden.

  Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

  De wimpertang kan het beste gelijk na gebruik gereinigd worden. Regelmaat is ook hier het eerste gebod. Is de tang eenmaal verontreinigd met gedroogde mascararesten, dan kunnen wimperharen eraan blijven plakken en zelfs uitgetrokken worden. De wimpertang kan heel gemakkelijk gereinigd worden met een olievrije oogmake-upremover en een wattenstaafje. Metalen wimpertangen altijd goed droog maken, anders roesten ze.

  Bron : http://plazilla.com

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.