Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bruidsmake-up aan huis : Niet zonder make-up het huis uit

Niet zonder make-up het huis uit

Eén op de drie vrouwen verlaat het huis niet zonder make-up. Een onderzoek van het Engelse tv kanaal QVC suggereert dat het huis uit gaan zonder make-up voor veel vrouwen aanvoelt als een ware nachtmerrie. Gemiddeld denkt de onderzochte groep vrouwen 9 keer per dag aan haar uiterlijk. Dertig procect geeft aan het huis niet te verlaten zonder make-up op te doen.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Het gebruik van make-up neemt toen bij eerste dates en sollicitatiegesprekken. Mannen hoeven zich hierover trouwens niet schuldig te voelen. Meer dan 30 procent van de vrouwen geeft namelijk aan dat ze er vooral goed uit willen zien om niet onder te doen voor andere vrouwen, dan dat ze er goed uit willen zien om indruk te maken op mannen. Dit suggereert dat het gebruik van make-up meer ten doel heeft het zelfvertrouwen te vergroten, dan dat het gaat om ijdelheid.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Eén op de vijf vrouwen heeft haar schoonheidsrituelen rechtstreeks overgenomen van haar moeder. Bijna 30% van de vrouwen uit Yorkshire vindt het moment waarop make-up op wordt gedaan het belangrijkste moment van de dag.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Bron: http://www.proud2bme.nl