Bruidsmake-up aan huis : Make-up in het huishouden

Bruidsmake-up aan huis : Make-up in het huishouden

Make-up wordt vooral door ons vrouwen gebruikt en is in eerste instantie voor het opmaken bedoeld. Maar met sommige soorten make-up kun je echter nog veel meer: bijvoorbeeld in het huishouden. Een aantal toepassingen drogisterijartikelen in en om het huis.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Afwasmiddel of shampoo op?
Douchegels zijn eigenlijk gewoon ontvetters en bestaan in 2 soorten: Op olie- of waterbasis. Een douchegel op basis van olie kan goed ingezet worden als handwasmiddel bij de kraan of evt. als kledingwasmiddel als je eigen voorraad op is. Douchegel op waterbasis kan je dan weer gebruiken als vervanger voor afwasmiddel.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Vet, smeermiddel?
Vaseline is misschien wel de meest pure vorm van vet. Natuurlijk is het bruikbaar voor het soepel houden van het lichaam of voor langere wimpers, maar ook in huis zijn er tal van toepassingen. Zo is vaseline een goed smeermiddel en kan het goed tussen de scharnieren van de piepende deur.. Smeer een laagje vaseline op een stuk metaal en het zal nooit meer gaan roesten, ideaal!

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Veel make-up kan ook goed gebruikt worden om kleine beschadigingen weg te werken aan bijvoorbeeld je tafel of rode muur. Met de juiste kleur mascara of lippenstift zijn kleine oneffenheid makkelijk voor het oog aan te passen.

Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Last van ongedierte?
Haarlak werkt in combinatie met een aansteker goed tegen vliegen en andere insecten maar pas hierbij op voor brand! Haarlak is ook goed te gebruiken om een tekening te conserveren. Potlood of krijtstrepen veeg je na een laag haarlak nooit meer uit, ook niet als het papier nat wordt. Ideaal voor de zelfgemaakte tekening van je zoon of dochter die aan de muur hangt.
Boek bij Kimagestyle vrijblijvend een bruidsmake-up aan huis

Bron: http://wonen.blogo.nl

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy