• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Toptrouwlocatie route, Kasteel Woerden, leveranciers om te kiezen!!

  0. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  De Toptrouwlocatieroute; ik stond bij Kasteel Woerden met mijn voorbeeld foto's en mijzelf. Super veel leuke bruidsparen gesproken en ook de leukste leveranciers. Daarom een blog over leuke en professionele bedrijven,  die gespecialiseerd zijn in de bruidsbranche.

  Bij binnenkomst zag het er al mooi uit, een bruidsauto die zo groot was en die maar net door de kasteeldeuren paste? Het was een regenachtige dag en dus goed weer om je eens te gaan oriënteren. En natuurlijk de locatie.., wauw wat een mooi kasteel. Een super plek om je bruiloft te vieren. Je kunt je ceremonie in elke ruimte laten plaatsvinden en diner en feest kan ook verzorgd worden in het Kasteel.

   Kasteel woerden kimagestyle

  https://kasteelwoerden.nl/trouwen/

  Buiten zag ik al een mooie stretchtent staan en deze is dan ook te huur op je bruiloft.

  1. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  Stretchtent huren en aankleding

  Bij dit bedrijf kun je de mooiste stretchtenten huren. Het maakt een ruimte buiten meteen sfeervol. Ook hebben ze veel leuke aankleding zoals witte lopers, vuurbomen, wensbomen, prieeltjes en deze mooie champagneboom! Dat wil je toch?:)

  https://www.stretchtent-huren.nl/bruiloft-tenten

  1.1 Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  8. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  De lekkerste Franse bruidspatisserie

  Ok best lastig als leverancier van bruidstaarten direct naast je staat op de beurs. De voorbeeld taartjes riepen mij elke keer ‘ Eet mij, eet mij!’. En nu weet ik ook.., ze zijn echt lekker. Deze specialist zit in Woerden. Twee banketbakkers uit Syrië, die een voorliefde koesteren voor de verfijndheid van de Franse patisserie.

  Meer weten? Kijk dan op de website. Ook leuk om te lezen is het interview met deze ondernemers.

  https://karitpatisserie.nl/over-ons/interview

  3. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper 3.1. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  4. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  Ongdwongen en onderscheidende bruidsfoto's

  Wat een leuke vrouw: Dolly van Dolfina. Ze maakt foto’s die net even anders zijn. Ze runt haar bedrijf met liefde en ze vindt het dan ook belangrijk dat ze haar bruidsparen eerst ontmoet tijdens een loveshoot. Zo kan ze op de grote dag inspelen op de wensen van het bruidspaar. Ze heeft dan ook een groot portfolio opgebouwd.

  http://dolfinaphotography.nl/wedding.html

  6. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

   Oppassen tijdens de bruiloft

  Nou zit ik middenin een babyboom.., voor mijn gevoel al twee keer tante geworden van mijn goede vriendinnen. En binnenkort word ik ook echt tante!! Mijn broer en zijn vriendin krijgen een baby. Maar leuk al die baby’s... maar wat moet je ermee op een bruiloft? Deze jonge onderneemster is de laatste jaren al flink gegroeid met haar oppascentrale. Ze breidt steeds verder uit in meerdere steden. Ze kijken per bruiloft hoeveel oppassers ze sturen, veiligheid en een fijne sfeer staan hierbij voorop!

  http://www.babs-oppasservice.nl/index.html

  7.1 Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  Bloemrijke verleiding

  Ingetogen, klassiek of juist een bloemstuk voor je bruiloft met kleuren die knallen? Ze bespreken alle details naar jou wens.

  7. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  https://www.bloemrijkeverleiding.nl/trouwen

   5. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  Maatkostuum voor mannen

  In Woerden is er een mooie winkel voor maatkostuums. Met super veel verschillende merken kan Bas laten zien dat door de diverse stijlen te  mixen een uniek pak ontstaat voor jouw bruiloft!
  Door te mixen binnen hun merken kunnen ze je kleden van Gala,Tenue de Ville, formeel of City Dress tot smart-casual of casual. Bas zijn motto ‘winkelen moet leuk en gezellig zijn!’

  http://bybas-modevoormannen.nl

  2. Kasteel woerden Kimagestyle bruidskapper

  Me, myself and I

  Wat ik het liefste doe, is iemand mooi maken. <3 Je mooi voelen is super belangrijk op je bruiloft. Afgelopen jaar heb ik weer heel veel bruiden mogen stylen, heel dankbaar werk!  Elke weddingday is anders.. en wat ik ook leuk vind is om een kijkje te nemen bij de mensen thuis. Daar gaat het natuurlijk niet om, het gaat om jou, jouw dag, jouw wensen en daarbij let ik op elk detail. Ik wil je laten zien dat je eruit kan zien zoals jij wil en dat je dit in je haar en visagie kan laten zien. Een naturel beauty omtoveren naar een naturel beauty die straalt. Of een glamour vrouw nog meer allure geven. Wil jij meer over mij weten? Of een proefsessie inplannen? 

  IMG 5688Kimagestyle bruidsvisagie aan huis 1Kimagestyle bruidsvisagie aan huis 2

  2.love Kim Kimagestyle

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.