• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  The Miracle Morning

  secret

  The Miracle Morning

  Deze blog is heel wat anders dan mijn andere blogs over de vrouwenuitjes die ik organiseer en over huidverzorging, make-up en geuren waar ik normaal over blog. Het gaat over een boek dat ik aan het lezen ben en waar ik heel veel energie van krijg. Daarom deel ik mijn ervaring, want misschien heb jij ook iets aan ‘ The Miracle Morning’.


  Maar allereerst iets over het boek ‘the Secret’.

  The Secret

  Ik denk dat ik circa 10 jaar geleden het eerste boek van de Secret heb gelezen. Dit boek heeft mij altijd erg geholpen met positief denken. Het is een boek over spiritualiteit dat zegt dat alles wat je in je gedachtes bedenkt tot werkelijkheid kan worden. En vooral als je dit visualiseert. Daarom heb ik al jaren een aantal mappen waar ik allerlei foto’s in bewaar. Deze zogenoemde vision boards helpen je verder bij het bedenken wat je wilt in je leven. In dit boek is op een spirituele manier beschreven hoe je een leven kan leiden dat helemaal is zoals jij wilt, door je eigen gedachten aan te passen! Ook in periodes dat ik mij wat minder voelde heb ik dit boek erbij gepakt. Er zijn verschillende uitvoeringen van ‘The Secret’. Zo heb ik daarna de ‘Deeper Secret’ gelezen en het laatste boek is ‘The Secret in Love’. Op mijn lijstje staan nog ‘Secret the Magic’ en ‘The Power’!

  Allemaal gaan ze over hoe je via positief denken en visualiseren je leven een positieve draai kunt geven.

  Het boek ‘The Miracle Morning’

  Via via ben ik nu terecht gekomen op het boek de ‘Miracle morning’. Waarom ik dit zo’n tof boek vind? Lees even mee…

  Mijn nieuwe ochtendroutine

  Stel dat je elke dag voordat je naar bed gaat een doel hebt voor de volgende dag. Dit is bij mijzelf soms wat abstract aangezien ik heel erg houd van in het moment leven. De ene dag ben ik meer van het creatieve en gaat mij dat makkelijk af en de andere dag kan ik beter leren of lezen. Nu heb ik sinds ik ‘Miracle Morning’ doe (1.5 week) elke dag een productieve en vrolijke dag.

  Stap1. Je zet je wekker 1, 1,5 of 2 uur eerder dan normaal gesproken. Ik zet op dit moment in plaats van om 08:30 uur al om 07:00 uur mijn wekker. Behalve als ik de dag ervoor de kroeg in ben geweest;). En dan sta ik meteen op.

  Stap 2.Doe mijn licht aan

  Stap 3. Drink een glas water

  Stap 4. Poets mijn tanden

  Stap 5. Exercize, ik ga dan met de hoepel in de weer. En de laatste tijd ga ik vaak in de ochtend van 09:00-10:00 uur naar Power Bootcamp. Zo’n 2 tot 3 keer per week!

  Doelen nastreven

  Daarna begin ik met mijn dag! Stralend en voor 9 uur heb ik al veel gedaan, wat normaal gesproken meestal op een dag blijft liggen. Aangezien ik een aardige chaoot ben, bijvoorbeeld alles op mijn computer een warboel. Het is mijn eerste doel om dit te veranderen. Nu ben ik in de ochtend eerst bezig met een jaar aan foto’s en documenten opschonen. Goed opslaan en back-uppen. Wat een rust op mijn laptop!

  Apps doornemen

  Verder heb ik tijd om te bekijken wat ik wil bereiken deze dag en lees ik op mijn apps. De apps zijn mijn Secret apps. Bijvoorbeeld: elke dag krijg ik nu via de ‘Secret to money app’ een geldcheck die ik moet uitgeven, zodat mijn kijk op geld verandert. En ook een ‘Daily teachings’ app waarbij je een positieve gedachte krijgt voor die dag. De apps kosten maar €5,- per stuk en het is echt de moeite waard als je een positiever leven wilt leiden.

  Quotes uit het boek ‘The Miracle Morning’

  In het boek the Miracle Morning staat het volgende:

  ‘Je leven is waar jij de mogelijkheid hebt om nieuwe gevoelens, perspectieven, geloof te veranderen in je eigen bestaan. Zo kan je andere gedachten, relaties en resultaten behalen. Een betere versie van jezelf creëren. Ons leven is een reflectie van alles wat er in onze ‘inner world’ gebeurt. Neem elke dag de tijd om je te focussen op het ontwikkelen van je PIES. PIES staat voor Physical, Intellectual, Emotional en Spiritual delen van jezelf. Als je deze PIES ontwikkelt word je een steeds betere versie van jezelf en je leven zal bijna vanzelf verbeteren.

  Voordat het 9 uur is ben ik dus al heel productief geweest. Heerlijk! En natuurlijk heeft iedereen een andere ochtendroutine. De een moet al om 7 uur in de trein zitten naar zijn werk, de ander heeft kinderen die alle aandacht vragen, het gaat erom wat bij jou past!!
  Het boek heb ik nu bijna uit. Dus misschien krijg ik nog een aantal nieuwe inzichten. Wordt vervolgd!


  Lees jij toevallig ook de Secret of the Miracle Morning? Laat even een comment achter om mensen te inspireren!

  Redactie door www.contentgarden.nl

  Bewaren

  Bewaren

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.