• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Open Toptrouwlocatie Route is op zaterdag 3 februari 2018, kom je ook?

   Kimagestyle toptrouwlocatie

  Trouwlocaties

  Zaterdag 3 februari zijn er ruim 200 mooie trouwlocaties geopend om vrijblijvend te komen bezoeken. Kimagestyle staat deze dag bij Landhoed Rhederoord, dit is een Landgoed nabij Arnhem in het dorpje De Steeg. Dus wil jij een ultieme locatie vinden en een proefsessie plannen voor je haarstyling en bruidsvisagie? Kom dan langs bij Landgoed Rhederoord.

  Landgoed Rhederoord

  Het landhuis op 12 ha. park geeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Op het landgoed kan een complete bruiloft gevierd worden, met al uw vrienden en familie, van trouwen tot diner & van feest tot overnachting!

  Het huwelijksdiner vindt plaats in bijvoorbeeld onze robuuste Brantsenzaal of de sfeervolle Rode Zaal. Bij een zwoele zomeravond kunt u er ook voor kiezen om het diner geheel in de tuin te laten plaatsvinden. Daarbij werken ze met biologische en streekeigen producten. Vervolgens is het tijd voor uw wervelende feest (24 uurs vergunning) in onze Van Heeckeren Van Kell-zaal. Na een onvergetelijke dag kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in onze imposante balkonkamers met ligbad en groot balkon, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft! Ook uw gasten kunnen blijven overnachten in één van onze 22 hotelkamers. De volgende ochtend kunt u samen met uw gezelschap onder het genot van een regionaal ontbijtbuffet nog heerlijk nagenieten van uw sprookjeshuwelijk.

  Landgoed Rhederoord heeft een award gewoon:

  ‘Beste trouwlocatie van 2015!’

   

  landgoed rhederoord

  Kimagestyle, bruidsvisagie en haarstyling aan huis of op locatie

  Op je trouwdag is er maar één bruid, en dat ben jij. Voor jou zet ik dan ook alles in om je droomtrouwdag waar te maken. Zodat jij straks met prachtige bruidsmake-up en een beeldschoon, verfijnd bruidskapsel ‘ja’ kunt zeggen tegen je geliefde. Ik houd ervan om persoonlijk advies te geven en mensen te laten stralen door kleding, kleur en make-up. En daardoor iemand zelfverzekerd te laten voelen.
  Ik vind het super bijzonder om mee te helpen aan een onvergetelijke bruiloft, door de bruid thuis met bruidsmake-up op te maken. Het voelt zo intiem en ik kan echt iets voor iemand betekenen. Met mijn passie voor visagie en styling accentueer ik je beste punten en laat ik je stralen. Sinds 2011 verzorg ik bruidsmake-up en bruiloftskapsels voor bruiden van alle leeftijden en types. Al meer dan 6 jaar help ik brides-to-be om op hun allermooist ‘ja’ te zeggen!

  Dankzij Kim zag ik erop mijn trouwdag top uit!
  Een mooie naturel look zoals ik had gevraagd! Kim heel erg bedankt!

  17. Bruidsmake up aan huis kimagestyle Utrecht 1 van 1  20. Bruidsmake up aan huis kimagestyle Utrecht 1 van 1 2

  15. Bruidsmake up aan huis kimagestyle Utrecht 1 van 1  7. Bruidsmake up aan huis kimagestyle Utrecht 1 van 1
        

  Bruidsmake-up door Kimagestyle

  Zaterdag 3 februari kun je tussen 11:00-16:00 uur het landhuis bekijken.

  Ook sta ik er zodat je kennis kunt maken met Kimagestyle - bridalstyling voor op je huwelijksdag!!

  Wil je nu een afspraak maken?

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.