Mijn verhaal – loslaten tijdens een cacao ceremonie

Mijn verhaal – loslaten tijdens een cacao ceremonie

 

Toen ik liefdesverdriet ervaarde een paar jaar geleden werd er door een vriendin tegen mij gezegd: ‘Misschien moet je eens een cacao ceremonie doen’.

Ik dacht echt: ‘wat is dit nou weer?’ en stond er toen niet voor open.

Liefdesverdriet

Ook al had ik in die tijd erg veel last van mijzelf en mijn negatieve gevoelens  wilde ik het graag zelf oplossen. Hoe naar ik mij ook voelde.

Ook na een tijdje toen ik weer ging daten lukte het mij niet om mij echt open te stellen voor een nieuwe man.

In de tijd na mijn laatste ex (nu 3-4 jaar geleden) en in de tijd erna heb ik ook niet meer over een cacaoceremonie nagedacht.

Opnieuw verliefd

Totdat ik dus opnieuw verliefd werd (nu 4 maanden geleden).

Ik liep tegen mijzelf aan. Vergeleek alles in onze relatie met mijn exen en was helemaal niet bezig met het fijne ‘verliefde’ gevoel. Alleen maar vergelijken en nadenken over exen en wat er anders en verkeerd gaat.

Ik dacht echt ‘ok nu moet ik hier iets mee’.

Tijd voor cacao

TIJD VOOR CACAO.

Ja puur op gevoel en recensies online heb ik besloten om een privésessie te gaan doen bij Lichtwerkers in Nuenen.

Het klinkt misschien wat zweverig of bijzonder maar ik had hele goede verhalen gehoord over deze vrouw in Brabant. Ik dacht: ‘ik ga ervoor’.

De dag dat ik bij haar aankwam moest ik een laken, dekentje en water meenemen en het liefst 3 uur van tevoren niks eten zodat de cacao goed zijn werk kon doen.

Ze vertelde dat je een onderbewuste, een bewuste zijn en een hoger bewustzijn hebt en dat je vaak dingen doet door wat je in je onderbewuste allemaal denkt.

Ik weet dat ik veel kan nadenken en daarom soms ook niet tot dingen kom die ik eigenlijk zou willen.

Daar ging ik dan. Ik dronk het hele glas met pure cacao op. Ik had  ondertussen aardig trek gekregen en dit vulde wel😉. Veel mensen vinden het vies.

Ze had een mengsel van thee en wat kruiden in het grote glas gedaan waardoor het niet zo bitter was.

Cacao zorgt ervoor dat je hart zich opent, en heel eerlijk zo voelde het echt. Ik kreeg in de sessie een warm gevoel bij mijn hart en ook stroomde er energie weg toen ik mijn exen losliet. Dit klink echt vaag. Maar ik denk dan ook wel weer… je hoeft het niet te begrijpen.

Als het maar werkt!

Voordat ik het opdronk moest ik een intentie zetten. ‘ik wilde mijn exen loslaten’.

Vervolgens hebben we 2 uur over mijn exen gepraat op een voor mij hele bijzondere en vreemde manier. Ik moest ze visualiseren, naast mij plaatsen, kijken hoe ze aan mij ‘vast’ zaten en op een gegeven in mijn visualisatie moest ik ze loslaten. Dit was echt een moeilijk proces (met veel tranen).

Maar het lukte uiteindelijk wel. Er zaten nog veel overtuigingen achter waardoor ik ze tot nu toe nog niet kon loslaten. Heel bijzonder om mijzelf dan overtuigingen te horen zeggen terwijl ik niet wist dat ik ze had, niet bewust in ieder geval.

Groei is mogelijk als je dingen loslaat

Het was echt een hele emotionele sessie. Na de sessie voelde ik mij lichter en nu heb ik sinds toen bijna niet meer aan hen gedacht of ze vergeleken.

Super dankbaar dus voor @lichtwerkers in Nuenen.

Want groei bestaat als je dingen loslaat die je niet meer dienen! Maar dan moet je wel weten hoe!

PS: Ik heb een privésessie gedaan. Je kunt de ceremonies ook in groepen volgen.

cacao ceremonie

 

Geschreven door : Kimagestyle


Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.