donderdag, 19 augustus 2021 09:54

Je huid weer laten stralen? En wie weet wat kilo’s afvallen?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

 

Het is heel vervelend maar af en toe krijg ik toch weer eczeem in mijn gezicht. Het is niet heel ernstig maar wel rondom mijn neus en kaaklijn.

Gelukkig kan ik het nog aardig camoufleren met make-up.  Het is alleen toch minder fijn opstaan dan normaal.

Ook ben ik bang dat de eczeem soms weer terugkomt zoals een aantal jaar geleden. Toen had ik eczeem over mijn gehele gezicht. De bulten waren vurig en kon ik niet slapen van de kriebel.

De eczeem komt denk ik van binnenuit en het kan natuurlijk ook door stres komen. Nu ging ik opzoek naar de producten die wat voor mijn zouden kunnen betekenen. En misschien ook voor jou. Ik was aan het Googlen en kwam bij veel producten of pillen uit die wonderen beloofde. Heel aanlokkelijk om te gaan kopen maar ik dacht ik ga toch eerst even verder zoeken naar pillen die niet gelijk de hoofdprijs kosten en wellicht natuurlijke producten die ook wonderen beloven.

Nu heb ik dus 2 nieuwe producten gekocht …….Trommel geroffel:

Appelciderazijn

Appelciderazijn is een gezond product omdat het veel vitamines en mineralen bevat. A, B1, B2, B6, C, E en kalium, fosfor, magnesium en ijzer. Verder bevat appelazijn belangrijke enzymen, spoorelementen en antioxidanten.

Dit staat bekend als een goedje als je het elke dag voor je maaltijd 1-2 theelepels door je water roert je kunt afvallen.

Dat is het proberen waard. Verder is het dus ook goed voor je huid. Wat minder voor je tanden dus drink het met een rietje. Door de hoge zuurgraad kan het je glazuur aantasten. Dus daar start ik vandaag mee en ik zal volgende maand laten weten hoe het bevalt!

Appelcide azijn

Pre & pro Biotica

Onderzoekers hebben recentelijk vastgesteld dat onze darmflora een grote invloed uitoefent op het ontstaan van eczeem. Dus daarom is het handig om het probleem bij de kern aan te pakken. Bij de darmen dus.

Wat is een probioticum eigenlijk?

Een probioticum is een supplement of voedingsmiddel met daarin levende micro-organismen, dit zijn vaak bacteriën. Onze gezondheid wordt namelijk mede bepaald door het samenspel tussen de miljarden ‘goede’ en ‘slechte’ micro-organismen van het microbioom. Probiotica kunnen helpen de balans tussen de micro-organismen te herstellen of in stand te houden.

Daarom heb ik de pre & pro biotica gekocht van Lucovitaal.

Ik ben erg benieuwd! Goede reviews gelezen op de website van https://www.hollandandbarrett.nl

Pre en pro biotica

Dus ik houd jullie op de hoogte!

Verder nog een aantal tips als je last hebt van eczeem:

  • Geen stress
  • Niet te heet douchen
  • Niet teveel krabben en pulken aan de huid
  • Zacht deppen op de huid, niet te hard wrijven
  • Ga meer naar buiten, zonlicht kan goed doen
  • Slaap voldoende
  • Beweeg 30 minuten per dag
Laatst aangepast op donderdag, 19 augustus 2021 10:13

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login