• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Een prinsessen bruiloft in kasteel Heeswijk!

  0.3 Bruidsmakeup Kimagestyle kl

  Wauw, zie je jezelf al in een prachtjurk het kasteel binnen rennen naar de man van je dromen.

  Voor dit prinsesje is het waarheid geworden en ik mocht vorig jaar zomer de visagie en haarstyling verzorgen?.

  Super om bij al die mooie trouwlocaties een kijkje te kunnen nemen. Wat een leuke baan heb ik toch.

  Wil je een proefsessie bruidsvisagie en haarstyling reserveren?

  Kasteel Heeswijk

  Wow wat een mooi kasteel in Heeswijk. Toen ik aan kwam lopen, kreeg ik al een koninklijk gevoel.  Je hele trouwfeest kan hier op één locatie gevierd worden. En binnen kan een programma verzorgd worden voor maximaal 250 mensen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Kasteel Heeswijk.

  Haar & make-up voor de bruid

  ‘s Ochtends kwam ik aan met mijn rolkoffer met alle benodigdheden.

  De bruid had een mooie kamer gereserveerd waar we met haar styling van start gingen. Ze had een klassieke jurk met veel kant. Tussen het geklets met haar vriendinnen door ging ik met haar visagie en kapsel aan de slag. De vriendinnen van de bruid kwamen zich ook daar omkleden en optutten, dus dat was super gezellig.

  Wil je een proefsessie voor bruidsvisagie en haarstyling reserveren?

  0. Bruidsmakeup Kimagestyle kl

  Bruidsvisagie op locatie

  De bruidsvisagie heb ik heel natuurlijk gehouden. Haar ogen net wat extra aangezet en een aantal plukjes wimpertjes ingezet, zodat ze net wat meer volume kreeg in haar wimpers. Een naturel look met toch wat kleur op de lippen. Precies zoals ze had aangegeven.

  Wil je een proefsessie voor bruidsvisagie en haarstyling reserveren?

  0.22 Bruidsmakeup Kimagestyle kl

  Bruidskapsel

  Het bruidskapsel is aardig klassiek. Veel gedraaide plukjes wat het tot een chique geheel maakt. De bruid had een erg mooi haaraccessoire van het merk Pronovias gekocht wat er super mooi bijpaste!

  Wil je een proefsessie voor bruidsvisagie en haarstyling reserveren?

  Trouwplannen deze zomer?

  Ga je zelf trouwen en wil je je visagie en kapsel laten verzorgen? Dat kan! Je kunt mij mailen om te kijken of de datum nog beschikbaar is en anders vrijblijvend even een kijkje nemen op mijn website op de bruidspagina.

  Ga je in het buitenland trouwen? Ik kan met je mee! We kunnen de mogelijkheden samen even bespreken.

  Heb je kort haar en wil je een vol kapsel op je trouwdag? Ook dat kan ik waarmaken.

  Hopelijk tot snel bij een proefsessie!

  Review

  Kwaliteit & ontspannen: aanrader!

  Al tijdens mijn proefsessie in kreeg ik een goed gevoel bij Kim. Ze luisterde erg goed naar wat mijn wensen waren - zo liet ze me meerdere mogelijkheden zien qua make-up en kreeg ze mijn kapsel precies zoals ik in gedachten had.

  Door deze ervaring heb ik besloten haar te boeken voor 'de grote dag'! Op 25 augustus 2018 was het zover en kwam Kim mooi op tijd aan op mijn trouwlocatie, kasteel Heeswijk. Daar werden alle spulletjes uitgestald en werd het een gezellige ochtend waar ik werd klaargemaakt door Kim en mijn vriendinnen in dezelfde ruimte elkaar opmaakten en de haren deden. Het was echt een ontspannen ervaring en heb geen moment getwijfeld of het wel goed kwam. Ik was erg blij met het eindresultaat en het heeft ook echt de hele dag en avond goed gezeten!

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.