• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Een nieuwe bril nodig? Different is the new normal!

   

   

  DIFFERENT IS THE NEW NORMAL

  winkel Polette

  Wat een leuke winkel voor brillen heb ik ontdekt!

  Natuurlijk kennen we allemaal de Specsavers en Pearl en de duurdere merken waar je veel neertelt voor een hippe bril.

  De winkel Polette geeft je de mogelijkheid om betaalbaar en hip een bril uit te zoeken. Polette is een Frans bedrijf en 5 jaar geleden opgericht.

  Ze zitten nu in Utrecht, Amsterdam, Lille en Parijs.

  10polette styling 2
   
   

  Verschillende stijlen 

  De winkel is mooi ingericht vooral leeg en wit, daar houd ik van! Het personeel is vriendelijk en jong. Zo kwam ik binnen en waren ze per bril over het type persoon inclusief naam aan het praten, super grappig. 

  Het merk heeft 3 verschillende thema's qua stijl:

  trendy

  Verder is er een hoekje voor de kids en is er limited edition hoekje. 

  Mijn bril heb uitgekozen in het hoekje 'Trendy' en als hij bevalt ga ik zeker een zonnebril bestellen. Wat een mogelijkheden qua design. Je kunt zelf het montuur uitkiezen maar ook het soort glas en kleur glas.  Getinte glazen, gespiegelde glazen en glazen met een kleurverloop. Laat die zon maar komen! 

  6.polette styling 9

   

  Werkwijze

  Je kunt alles online bestellen, wat mij alleen tegenhield was de pupilafstand. Hoe kun je aan een schele vragen om zelf je pupilafstand te meten:p. 

  Daarom ben ik gewoon teruggegaan naar de winkel. De oogmeting - die ik toch nog moest doen - wordt gedaan zonder lenzen. Ik moest mijn lenzen even een half uur uithouden voor een goed resultaat, maar hier vermaak ik mij wel met al die monturen. 

   4.1

  100.polette styling 12 

   Oogmeting 

  De oogmeting gaat ook net even wat anders dan ik gewend ben. Het apparaat meet al je basis gegevens en daarna krijg je een bril op waar ze steeds andere lenzen voor houden. Degene die mij heeft geholpen laat dit heel makkelijk en soepel verlopen. En het ging erg snel. 

  Wanneer je de oogmeting hebt gedaan kun je gelijk in de winkel op de iPads bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om het thuis te doen. Je kunt een account aanmaken waardoor als je de volgende keer binnenloopt in een mum van tijd een nieuwe bril of zonnebril kunt bestellen. 

   3. polette styling 9

   

  Prijzen

  De prijzen beginnen voor het montuur al bij €19,- 

  Daarnaast betaal je voor de glazen. Deze variëren per sterkte tussen de €10,-  en de €90,- dit hangt af van het soort montuur maar vooral van je eigen ogen. Ook kun je er voor kiezen om bij bredere monturen een extra optie op de glazen te zetten zodat je er beter mee achter de computer kunt werken. 

  Nog drie weekjes wachten!! En dan wordt mijn bestelling inclusief leuk hoesje thuis bezorgd. 

   Ik heb dit montuur gekozen, iets wat makkelijk te combineren is en leuk bij mijn wit/grijze haren. Wat vinden jullie ervan? 

  11polette styling 2

  Polette stores

  Steenweg 9

  Utrecht

   

  Kinkerstraat 288

  Amsterdam 

  11 Rue du Sec Arembault, Lille, Frankrijk

  91 Rue de Rivoli, Paris, Frankrijk

   

  Eens een stijlvolle fotoshoot boeken met je nieuwe bril?

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.