Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een bruiloft op een camping - camping de Lievelinge

camping de lievelinge bruiloft

Afgelopen september had ik een hele leuke bruiloft bij Camping de Lievelinge in Vuren.
Toen ik op de camping aankwam was ik erg verrast door de leuke mensen en verschillende staanplaatsen en aankleding. Er bleken ook veel mensen vast op de camping te wonen. Ze hebben hun vaste staanplaats helemaal naar eigen smaak ingericht. Je vind er verscheidene leuke ontwerpen van de tuinen en van caravans en hutjes.

Aankomst

Toen ik de ochtend aankwam op de camping kwam er gelijk een bewoner van de camping in een opvallende outfit mij helpen. Een fel gekleurde legging en cowboyhoed die vanalles wist te vertellen over de camping. Aangezien ik mijn grote make-up en styling koffer meehad bracht hij mij wel even met een golfkarretje naar de bruid. Super leuke start van mijn werkdag!

IMG 2146

De bruid had al in een hele gave plek overnacht.  Het was een soort glazen huisje aan het water. Super cute en het lijkt mij een prachtige plek om wakker te worden. Ze was al lekker aan het ontbijten met haar vriendinnen en ready for her big day!

glazen huisje camping de lievelinge

Bruidsgasten

Allereerst startte ik met het stylen van haar vriendinnen en familie. Iedereen wilde iets anders en iedereen had er zo’n zin in. De bruiloft was wegens de lockdown al 3 keer verplaatst.  Voor de meeste was het weer een eerste feestje in tijden. Het was precies de eerste dag dat er weer echt gefeest mocht worden.

De bruid

De bruid had een prachtige jurk en we hadden al een hele tijd geleden de proefsessie gehad. Een naturel look met een prachtig opgestoken kapsel wilde ze. Ze zag er prachtig uit en ik wens haar alle liefde van de wereld toe.

Na het stylen heb ik nog wat sfeerfilmpjes gemaakt en heb ik nog een wijntje gedronken op het terras. Een leuke plek om echt eens te gaan kamperen op een hele andere manier. De camping heeft een festival achtige vibe.

camping de lievelinge bruiloft haar en make up  bruidskapsel

 

Wil jij het sfeerfilmpje zien dit ik hiervan gemaakt heb?

Wil jij je proefsessie plannen voor 2022?

1000 Resterende tekens