donderdag, 01 oktober 2020 15:41

De kracht van zelfliefde

Beoordeel dit item
(6 stemmen)

traject straal

 

De kracht van zelfliefde

Wanneer voel jij jezelf geliefd? Waar wordt jij blij van? Een krachtige aanpak is niet door naar je buitenwereld te kijken maar naar je binnenwereld. Wat vind IK belangrijk, waar krijg ik het warm van? Waardoor ga IK aan staan?

Er zijn veel onbewuste patronen die je elke keer blijft herhalen totdat je er klaar mee bent omdat het echt tijd is voor verandering voor jezelf en voor je eigen levensgeluk. Hoe pak je dit aan? Hoe krijg je nu echt passie voor je werk, de relaties om je heen en je dagelijks leven?

Ikke ikke ikke

Ik weet niet of er gelijk een soort van zin in je hoofd komt als je ‘ikke ikke ikke denk, maar ik krijg dan gelijk de zin ‘en de rest kan stikken’ in mijn hoofd. En dit is dus een goed voorbeeld van een diepgewortelde overtuiging. Een overtuiging dat ik als ik aan mijzelf denk de rest zal stikken.

Als je niet op de juiste manier voor jezelf zorgt kan je ook nooit op de juiste manier voor anderen zorgen. Begin dus eerst met jou veilige haven.

Wil je een online training volgen over zelfliefde?

Wil je 1-1 gecoacht worden over zelfliefde?

Naar binnen keren

Als je naar binnen keert word het pas duidelijk dan kan je echt zien wat er voor nodig is wat jij kunt gaan aanpassen om zo een meester te worden in je leven. De kapitein worden van je eigen leven en levensgeluk. Het klinkt misschien wat intens maar soms sta je er niet bij stil dat dit eerst nodig is voor verandering.

Ken je het gevoel, dat:

·         je aan jezelf twijfelt?

·         je jezelf beter wil leren kennen?

·         je je niet mooi genoeg voelt?

·         je onzeker wordt in een relatie?

·         als je in de spiegel kijkt je niet blij wordt?

·         als je in de spiegel kijkt je alleen de negatieve punten ziet?

·         je jezelf niet goed genoeg vindt?

·         je niet weet wat bij je past qua kleding en kleuren?

·         je jezelf snel wegcijfert?


Ben jij bereid om de oefeningen te doen die hiervoor nodig zijn? Zes weken krijg je wekelijks oefeningen binnen in je mail en ontvang je een videoboodschap van mij.
Neem de opdrachten serieus en leer jezelf hierdoor stap voor stap beter kennen.

1. traject straal zelfliefde kl

 

Energy

Waar focus goes energy flows. Altijd als ik aan iets positief denk maar het daarnaast ook voel. Gebeurd er iets in mij. Ik krijg een soort fijn hyper levensenergy, vreugde gevoel.

Contact me!

Ken je dit verschijnsel van vreugde of wil je hier meer van? Neem dan contact op met mij. Ik geef 1-1 innerbeauty coaching. Zodat je allereest van binnenuit je stralend voelt. Daarna kan ik je helpen met je uitstraling.

Wil je een online training volgen over zelfliefde?

Wil je 1-1 gecoacht worden over zelfliefde?

Laatst aangepast op donderdag, 01 oktober 2020 16:42

Laat een reactie achter

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

 

 

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy

Login