• makeup workshop - vrijgezellenfeest - metamorfose workshop - visagie workshop - bedrijfsfeest - beautyhoek - visagieworkshop - relatie dag - beauty carrousel - visagie promotie - make-up workshop - teambuilding - fotoshoot - shopmiddag - kleurenanalyse - bruidsmake-up - beauty team - styling - visagie team - beauty producties - modeshows - vriendinnendag - zussenmiddag - familiedag - metamorfosedag - bruids make-up - dag make-up - glamour make-up - smokey eyes - beauty events - visagieworkshops - workshopvisagie - bedrijfsuitje - kledingadvies - visagisten team - freelance visagist - pr stunt - visagie event - product presentatie - visagie dag - beauty dag - promoties - vrijgezellenuitje

  Brides to be opgelet. Inspiratie voor een look voor je bruiloft!

  4. bruidsstyling 4 klein

  Afgelopen zondag heb ik weer een mooie vrouw nog bruidsachtiger gemaakt. Aangezien iedere bruid anders is en natuurlijk ook een ander idee heeft voor de bijzondere dag wil ik wat meer inspiratievideo’s gaan maken om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Vaak hoor ik namelijk bij proefsessies van vrouwen ‘dit kan niet bij mij’, ‘door mijn korte haar past dit niet’, ‘dit kan niet door de vorm van mijn oog’, of ‘dit past niet bij mij’.

  Maar ik kan zeggen dat er toch echt heel veel wél kan!

  En dat wil ik jullie graag laten zien.

  De make-up look

  Deze mooie vrouw waar ik af en toe mee samenwerk wilde ik vragen als model voor een bruidslook. Een mooie glamour look waarbij er een stralende basis make-up is aangebracht. Ik heb gewerkt met highlighters en bronzing poeders om diepte te creëren. En zie je de Orgasm blush van NARS op haar wangen shinen?

  Haar oogmake-up is feestelijk met warme goud- en rood tinten en een dramatische eyeliner die goed bij haar oogvorm past.

  Om de look af te maken heb ik een glanzende naturel lippenstift gebruikt. Ik heb een lippotlood gebruikt om de randen mooi aan te zetten en verder een matte lipstick en een lipgloss om het weer wat stralender te maken. Heerlijk vind ik het om met meerdere kleuren en producten echt een vollere lip neer te zetten. Geen fillers meer nodig :p.

  2. bruidsstyling 3

   

   

   

  Hairstyling voor deze bride to be

  De haarstyling heb ik simpel gehouden: een sierlijke krul en een accessoire aan de zijkant met parels. Een haaraccessoire in een losse haarstyle valt zo mooi op en is dan ook echt een must. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een diadeem of echte bloemen. Ik vond haar mooie glanzende bos haar al mooi van zichzelf en door veel producten in haar kapsel te gebruiken zal het ook de hele dag blijven zitten.

  Het is wel handig om van tevoren te weten of je haar snel uitzakt of dat je haar hebt dat snel klit. Dit is bij iedereen anders en daarom zijn de proefsessies ook zo belangrijk. Door details zoals deze kan ik te weten komen wat bij je kan en past, zodat je er op de dag zelf ook echt op je mooist uitziet. Niet alleen aan het begin van de dag maar ook nog tot in de late uurtjes.

  1. Bruidsstyling aan huis utrecht voor en na

  Bijgevoegd het voor en na filmpje. Wat vinden jullie ervan?

  {youtube}HhNMzWTkw6U{/youtube}

   

  Contact

  Wil jij iets vragen?
   
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.