Kledingadvies Utrecht: Beatrix kledingadvies ondergaan?

Wil je een kledingadvies in Utrecht?
AMSTERDAM - De kledingstijl van koningin Beatrix is in dertig jaar op de troon geleidelijk veranderd. „Door de jaren heen zijn er modetrends zoals schoudervulling toegevoegd.” Dat zei schrijfster Els Smit van het boek Ontwerpers van Oranje dinsdag.
kledingadvies beatrix
Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Volgens Smit is door het dragen van capes de laatste jaren „de kledingstijl iets informeler geworden.” Ook in de hoeden van de koningin merkt de auteur een verandering. „Vroeger waren het echte dameshoeden, tegenwoordig zijn de ontwerpen veel gedurfder” aldus de schrijfster.
Smit zegt dat het kledingadvies van de koningin niet gauw wisselt en kleding lang bewaart. „Ze draagt er vaak andere accessoires en hoeden bij. Daardoor valt niet zo op dat ze af en toe dezelfde kledingstukken draagt”, vertelde de schrijfster.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?
Hoe de vorstin privé gekleed gaat, wordt zelden aan de buitenwereld vertoond. Theresia Vreugdenhil, die tot 2007 meer dan veertig jaar de vaste ontwerpster was van de koningin, onthulde daarover in Ontwerpers van Oranje: „Dan gaat haar haar los en draagt ze makkelijke kleren, ook wel simpele japonnen. Dan is ze: gewoon een mevrouw.”

Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Visagie Video/ zoommeetings

Voor Tv en film verzorg ik de visagie. Voor zoommeetings en video is de visagie anders dan normaal. Geen glimmende gezichten meer en weg met de rode wangen!

Door mijn jarenlange ervaring weet ik voor elke huidtype en huidstint welke look en feel passend is. Door studiolicht en verschillende lampen is weer net een andere make-up techniek nodig.

Wil jij man of vrouw, jong of oud mooi en stralend op een beeldscherm verschijnen?

Als je uit Utrecht, 030, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Hilversum, Ede, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Breda, Zeist, het Gooi, Hilversun, Bussum, Nieuwegein, Woerden, De Bilt, Maarssen, Harmelen, Houten, Bunnik, Montfoort, Ijselstijn, Bilthoven, Kockengen, Maarsenbroek, Nieuwkoop, Schoonhoven, Vianen, Meerkerk, Breukelen, Tienhoven, Maartensdijk, Soest, Amstelveen, Gouda, Leerdam, Asperen, Beesd, Wijk bij Duurstede, Amerongen, Leusden komt te combineren met een leuk dagje uit in Utrecht.

Copyright © 2021 Kimagestyle |  | KIMAGESTYLE Utrecht | KvK 51275252 | Disclaimer | Privacy