Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je een kledingadvies in Utrecht?
AMSTERDAM - De kledingstijl van koningin Beatrix is in dertig jaar op de troon geleidelijk veranderd. „Door de jaren heen zijn er modetrends zoals schoudervulling toegevoegd.” Dat zei schrijfster Els Smit van het boek Ontwerpers van Oranje dinsdag.
kledingadvies beatrix

Wil je een kledingadvies in Utrecht?

Volgens Smit is door het dragen van capes de laatste jaren „de kledingstijl iets informeler geworden.” Ook in de hoeden van de koningin merkt de auteur een verandering. „Vroeger waren het echte dameshoeden, tegenwoordig zijn de ontwerpen veel gedurfder” aldus de schrijfster.
Smit zegt dat het kledingadvies van de koningin niet gauw wisselt en kleding lang bewaart. „Ze draagt er vaak andere accessoires en hoeden bij. Daardoor valt niet zo op dat ze af en toe dezelfde kledingstukken draagt”, vertelde de schrijfster.
Wil je een kledingadvies in Utrecht?
Hoe de vorstin privé gekleed gaat, wordt zelden aan de buitenwereld vertoond. Theresia Vreugdenhil, die tot 2007 meer dan veertig jaar de vaste ontwerpster was van de koningin, onthulde daarover in Ontwerpers van Oranje: „Dan gaat haar haar los en draagt ze makkelijke kleren, ook wel simpele japonnen. Dan is ze: gewoon een mevrouw.”

Wil je een kledingadvies in Utrecht?